• 20 JAN 17
  Round table security solutions, 14 februari 2017

  Round table security solutions, 14 februari 2017

  Voor IT beslissers van organisaties met meer dan 50 medewerkers

  In samenwerking met LightCyber, SentinelOne en ArcSight van HP organiseren wij een middag waarin de uitwisseling van kennis op het gebied van security solutions voor organisaties centraal staat. Hiervoor nodigen wij u van harte uit.

  Het tijdig herkennen van ransomeware en cryptolockers wordt steeds moeilijker, er komt dagelijks zoveel bij dat we ze onmogelijk allemaal op tijd kennen. Dat hoeft ook niet meer, aangezien er diverse mogelijkheden zijn om hier mee om te gaan. ICT Spirit presenteert drie goede oplossingen in een middag.

  LightCyber kijkt naar gedrag binnen de organisatie en bepaalt zo de norm betreffende gedrag rondom dataverkeer. Afwijkende activiteiten in het netwerk worden opgemerkt, waardoor actie ondernomen kan worden. SentinelOne definieert de toekomst van endpointbeveiliging met een geïntegreerd platform dat bedreigingen detecteert, voorkomt en remedieert. HP ArcSight helpt organisaties security bedreigingen te identificeren en correlaties leggen, acties na incidenten te organiseren en vereenvoudigt audit en compliance activiteiten.

  Kom naar deze inspirerende middag op 14 februari 2017!

  Programma
  11.30 uur Inloop, ontvangst bij ICT Spirit, Tolstraat 35 in Haaksbergen
  12.00 uur Informele lunch
  13.00 uur Start round table sessie, welkom
  Rondje kennismaken
  13.30 uur Presentatie LightCyber
  14.15 uur Presentatie SentinelOne
  15.00 uur Break op de vloer
  15.15 uur Presentatie HP ArcSight
  16.00 uur Conclusies, samenvatting
  16.15 uur Informele borrel, gelegenheid om na te praten
  17.00 uur Verwacht einde

   

  U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze sessie. Meld u aan via onderstaand formulier, wij bevestigen uw deelname in de week voor de sessie. Wenst u een collega mee te nemen? Dat kan uiteraard!

  Heeft u verdere vragen over deze kennissessie, mail dan naar marketing@ictspirit.nl.

  Graag tot ziens in Haaksbergen, op 14 februari aanstaande!

  U kunt zich voor deze sessie helaas niet meer inschrijven. De eerstvolgende sessie zal spoedig gepland worden dus volg ons online om niets te missen.