• 31 OKT 16
  Risico Analyse en Security

  Risico Analyse en Security

  Over de veiligheid van data.

  Zo nu en dan worden we opgeschrikt door berichten in de media over datalekken en de gevolgen bij grote en minder grote organisaties. Wat doet dat met u? Vraagt u zich dan ook af hoe het met de veiligheid van data in uw organisatie is gesteld? Welke risico’s zijn er? Bent u wettelijk verantwoordelijk?

  ICT Spirit organiseert samen met Kaspersky een kennissessie op 24 november a.s. waar deze en vele andere vragen beantwoord worden. In een kleine groep behandelen we interactief risico’s, hoe ze te onderkennen en welke maatregelen nodig zijn. Naast Mariette Waanders, kwaliteit & security coördinator bij ICT Spirit, hebben wij Jornt van der Wiel van Kaspersky ook bereid gevonden zijn kennis met u te delen. Jornt is Security Researcher en lid van het Global Research Analysis Team bij Kaspersky. Hij neemt u mee in de wereld van cybercriminaliteit en bescherming van data. Ook laat hij u aan de hand van aansprekende referenties zien welke toegevoegde waarde Kaspersky kan leveren. Piet-Hein van Santvoort legt uit hoe Kaspersky georganiseerd is, waardoor u de keus van ICT Spirit voor een samenwerking met Kaspersky zeker zal begrijpen.

  Programma:

  08.30 uur Ontvangst in ’t Huis van Leferink, Tolstraat 35 in Haaksbergen

  09.00 uur Welkom en korte kennismaking

  09.15 uur Mariette Waanders, kwaliteit & security coördinator ICT Spirit

  10.30 uur Korte pauze

  10.45 uur Piet-Hein van Santvoort, Channel Account Manager Kaspersky

  11.15 uur Jornt van der Wiel, Security Researcher (Global Research Analysis Team) Kaspersky

  11.45 uur Interactieve ronde, vragen en cases van aanwezige organisaties behandelen

  12.30 uur Informele lunch

  13.15 uur Verwacht einde


  Interesse?
  Meld u snel aan via onderstaand formulier.

  U kunt zich voor deze sessie helaas niet meer inschrijven. De eerstvolgende sessie zal spoedig gepland worden dus volg ons online om niets te missen.