Wanneer u het ICT-beheer uitbesteedt aan ICT Spirit dan rekent u op een gezonde en solide partner op het gebied van advies, beheer en support van infrastructuur. Zo richt u zich met outsourcing op uw kernactiviteiten, bespaart u kosten en profiteert u van een maximale flexibiliteit en kwaliteit.

contact

Outsourcing ICT

Het is mogelijk om de outsourcing van uw ICT aan ICT Spirit over te laten op het moment dat u in huis de kennis mist. Het extern ICT-beheer biedt u daarnaast de mogelijkheid om u te focussen op de kernactiviteiten binnen uw onderneming. Dankzij ICT-beheer op afstand heeft u hier zelf geen omkijken naar, terwijl u er toch op kunt rekenen dat alle soepel en vlekkeloos verloopt. Bij ons rekent u op een uitstekende service op basis van onze expertise en ervaring.

Voordelen outsourcing ICT

Een groot voordeel van outsourcing van uw ICT is dat de flexibiliteit van organisaties vaak groter is. Wij nemen de ondersteunende taken op ons en hierdoor focust u zich puur en alleen op uw kerntaken. Wij begeleiden projecten vaak beter als ICT-specialist. Het opleiden van eigen personeel, gevolgd door een jarenlange termijn om ervaring op te bouwen, kost een hoop tijd en geld. Daarnaast hoeft u zich als organisatie geen zorgen meer te maken over de beschikbaarheid van gekwalificeerd ICT-personeel. ICT Spirit draagt zorg voor voldoendegecertificeerde medewerkers.

Het nieuwe werken

Elk bedrijf heeft een moment waarop verder investeren in de eigen fysieke ICT-omgeving niet meer opweegt tegen de steeds sneller ontwikkelende technologie. Digitalisering heeft meer mogelijkheden dan alleen de lagere kosten. Hierbij denkt u aan het nieuwe werken en hoe dit uw medewerkers en uw klanten helpt. Maar ook heeft u meer zekerheid wat betreft de dataveiligheid.

Outsourcing ICT door ICT Spirit

Dankzij de outsourcing van uw ICT gaat u zorgeloos ondernemen, terwijl wij uw systemen controleren en problemen oplossen. Door onze uitgebreide ervaring weten we mogelijke problemen in een vroeg stadium te herkennen en direct voor de juiste oplossing te zorgen. Bent u benieuwd wat wij concreet voor u kunnen betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over.