• Unified Communications

   Unified Communications

   Unified Communications is een moderne oplossing waarbij u de bedrijfscommunicatie regelt via één eenvoudig te gebruiken platform. Medewerkers besparen hiermee flink op de tijd die anders verloren gaat met het sturen van e-mails naar zieke collega’s, inspreken van voicemails voor mensen die op vakantie zijn, en het rondsturen van documenten om samen aan te werken. Met Unified Communications van ICT Spirit combineert u al die zaken in één omgeving, zoals Microsoft Skype for Business.

   Altijd en overal te gebruiken

   Unified Communications is als opvolger van traditionele telefonie, uitermate geschikt voor organisaties met meerdere vestigingen of veel ambulante medewerkers. Iedereen beschikt immers altijd en overal over hetzelfde platform, zelfs op een smartphone.

   Bespaart geld, tijd en ergernis

   Unified Communications biedt u ook grote besparingsmogelijkheden. Denk daarbij aan besparingen op auto-, trein- en vliegkosten door het introduceren van video vergaderen. Besparingen op dataopslag en back-up kosten omdat medewerkers elkaar niet eindeloos documenten per e-mail toesturen. Maar de belangrijkste besparing is die op de ergernis die veel mensen ondervinden bij traditionele communicatie.

   Uw voordelen bij Unified Communications van ICT Spirit

   • ICT Spirit snapt wat de ‘C’ uit ICT voor u betekent
   • UC oplossingen op locatie, vanuit de ICT Spirit cloud of via de public cloud
   • Combineren met Managed Voice en (flat fee) mobiele abonnementen
   • ICT Spirit heeft meerdere gecertificeerde UC specialisten
   • Naast het implementeren helpen wij ook bij ingebruikname en training

   Meer weten? Workshop?

   Wilt u weten wat u bespaart met Unified Communications? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Daarnaast nodigen wij u van harte uit om een van onze Microsoft Skype for Business workshops in ons Microsoft Competence Center te volgen. Daar laten wij u zelf aan de Microsoft Skype for Business knoppen zitten om te ervaren hoe prettig dat werkt.

   neem-contact-met-ons-op

  Oplossingen

  • Private Cloud

   Private Cloud

   Kenmerkend voor Private Cloud is het private karakter van het ICT-infrastructuurplatform dat via cloud computing wordt geleverd. Afhankelijk van de specifieke bedrijfssituatie, richten onze specialisten het gewenste platform voor u in. Bent u een (middel)grote onderneming, dan is de ICT-infrastructuur meestal in eigen beheer. We spreken van een ‘echte’ Private Cloud wanneer u de ICT-diensten

  • Public Cloud

   Public Cloud

   Publieke cloud onderscheidt zich van andere clouddiensten door het brede aanbod tegen lage kosten. Daar zit echter wel een ‘maar’ aan. In tegenstelling tot private cloud kunt u niet zoveel zelf inrichten of bepalen wat u wilt. Ondanks deze beperking zijn de voordelen van een gestandaardiseerd dienstenaanbod tegen lage abonnementsgelden meer dan geschikt voor u.

  • Hosting

   Hosting

   Wanneer hardware en software niet op uw eigen locatie staan en u deze ook niet in eigen beheer heeft, is hosting een betere term voor Private Cloud. U neemt het af als dienst bij een Cloud Service Provider als ICT Spirit. Wij plaatsen dan uw hardware en software in ons eigen datacenter. Bij onze Infrastructure

  • Cloud Back-up

   Cloud Back-up

   Binnen uw organisatie heeft u twee belangrijke assets: uw mensen en uw bedrijfsdata. Zonder één van de twee geen business. Daarmee is het van het groot belang dat uw bedrijfsinformatie veilig is voor de toekomst en – in geval van een calamiteit – snel weer beschikbaar. In de regel gebruiken organisaties daarvoor een back-up oplossing.

  • ICT Beveiliging

   ICT Beveiliging

   De ketting is zo sterk als de zwakste schakel. Dat geldt ook voor de beveiliging en veiligheid van uw bedrijfsinformatie en ICT-infrastructuur. Daarbij maakt het niet uit of deze bij u op locatie staat of bij ICT Spirit in de cloud. Beveiliging is vandaag de dag niet meer een los product of een enkelvoudige oplossing.

  • Managed Services

   Managed Services

   ICT Spirit is naast Cloud Service Provider ook Managed Service Provider met op ITIL gestoelde en ISO 20000 gecertificeerde beheerprocessen. Dat is uw zekerheid waardoor u vol vertrouwen het volledige beheer van uw ICT-infrastructuur kunt overdragen aan de specialisten van ICT Spirit. Op die manier heeft u zelf geen omkijken meer naar het in stand

  • Office365

   Office365

   Office 365 is het moderne Office dat als publieke cloud dienst door Microsoft wordt geleverd vanuit Europese datacenters. Bij het moderne Office hebben we het niet langer over Word, Excel, Outlook en PowerPoint, maar over wat u met moderne software kunt bereiken. Hoe u medewerkers effectief, efficiënt maar bovenal met veel plezier laat werken met

  • SpiritCloud

   SpiritCloud

   Speciaal voor u als  ondernemer is SpiritCloud.nl ontwikkeld. SpiritCloud.nl biedt u en uw medewerkers een complete online desktop in de cloud. Daarmee werkt u met de voor u vertrouwde software op kantoor, thuis, onderweg of bij klanten. Inderdaad, ‘de voor u vertrouwde software’, want bij SpiritCloud.nl neemt u uw eigen bedrijfssoftware gewoon mee naar de

  • Managed Voice

   Managed Voice

   Managed Voice is een apart onderdeel van ICT Spirit Managed Services. Deze dienstverlening richt zich volledig op telefonie. Bellen is vandaag de dag nog steeds een belangrijke manier van communiceren binnen bedrijfsleven, instellingen en overheden. Telefonie verdient daarom nog steeds volle aandacht. Aanschaf, onderhoud en beheer van traditionele telefooncentrales is niet meer van deze tijd.

  • Business Solutions

   Business Solutions

   ICT Spirit Business Solutions levert een duidelijke rendementsverbetering voor organisaties. Wij ontwikkelen maatwerk oplossingen die zorgen voor procesverbeteringen binnen uw organisatie. Daarvoor gebruiken wij het brede Microsoft technologie platform met oplossingen zoals Sharepoint en Office 365. Bij alles wat wij doen geven wij oprechte aandacht aan mens, organisatie en organisatieproces om een daadwerkelijk Rendement op Maat

  • Consultancy

   Consultancy

   Consultancy is bij ons gebaseerd op gedegen onderzoek. Hiermee adviseren wij u een passende ICT-oplossing en helpen u met het daadwerkelijk uitvoeren van plannen.