• Cloud Back-up

   Cloud Back-up

   Binnen uw organisatie heeft u twee belangrijke assets: uw mensen en uw bedrijfsdata. Zonder één van de twee geen business. Daarmee is het van het groot belang dat uw bedrijfsinformatie veilig is voor de toekomst en – in geval van een calamiteit – snel weer beschikbaar. In de regel gebruiken organisaties daarvoor een back-up oplossing. Vaak nog gebaseerd op tape (back-up bandjes) en soms met een apparaat, ook wel back-up appliance genoemd.

   Risico’s

   Deze traditionele back-up oplossingen vragen om grote investeringen, zijn niet flexibel en niet zonder risico’s. Want, test u of een back-up gelukt is? Bewaart u de back-up tapes buiten het bedrijfspand, bijvoorbeeld thuis? En, hoe veilig is dat eigenlijk?

   Cloud datacenters in Nederland

   Met een Cloud Back-up oplossing van ICT Spirit zijn uw zorgen rondom de veiligheid van uw data voorgoed verleden tijd. Via een beveiligde internetverbinding maken wij op afgesproken tijdstippen een back-up van al uw cruciale informatie en bewaren die veilig in onze clouddatacenters in Nederland.

   Bedrijfsinformatie veilig opgeslagen

   Daarbij wordt uw data gerepliceerd over de datacenters via een door ICT Spirit beheerde dark fiber glasvezelring. Op die manier weet u zeker dat uw bedrijfsinformatie veilig staat en veilig blijft. Natuurlijk krijgt u volledige ondersteuning van onze servicedesk. Mocht op uw locatie onverhoopt toch iets misgaan, dan zorgen de ICT-specialisten van ICT Spirit dat uw informatie weer snel beschikbaar is. Een hele geruststelling.

   De voordelen van een back-up naar de cloud

   • Nooit meer tapes wisselen en bewaren
   • Veilig in meerdere Nederlandse datacenters
   • Dagelijkse monitoring of uw back-up is gelukt
   • Proactief beheer
   • Lage prijs per Gigabyte per maand

   Laten we snel afspreken

   Kiest u ook voor eenvoud en zekerheid met de flexibiliteit die past bij uw business? Maak dan eens een afspraak met een van de ICT Spirit specialisten voor een goed gesprek over uw cloud back-up.

   neem-contact-met-ons-op

  Oplossingen

  • Private Cloud

   Private Cloud

   Kenmerkend voor Private Cloud is het private karakter van het ICT-infrastructuurplatform dat via cloud computing wordt geleverd. Afhankelijk van de specifieke bedrijfssituatie, richten onze specialisten het gewenste platform voor u in. Bent u een (middel)grote onderneming, dan is de ICT-infrastructuur meestal in eigen beheer. We spreken van een ‘echte’ Private Cloud wanneer u de ICT-diensten

  • Public Cloud

   Public Cloud

   Publieke cloud onderscheidt zich van andere clouddiensten door het brede aanbod tegen lage kosten. Daar zit echter wel een ‘maar’ aan. In tegenstelling tot private cloud kunt u niet zoveel zelf inrichten of bepalen wat u wilt. Ondanks deze beperking zijn de voordelen van een gestandaardiseerd dienstenaanbod tegen lage abonnementsgelden meer dan geschikt voor u.

  • Hosting

   Hosting

   Wanneer hardware en software niet op uw eigen locatie staan en u deze ook niet in eigen beheer heeft, is hosting een betere term voor Private Cloud. U neemt het af als dienst bij een Cloud Service Provider als ICT Spirit. Wij plaatsen dan uw hardware en software in ons eigen datacenter. Bij onze Infrastructure

  • ICT Beveiliging

   ICT Beveiliging

   De ketting is zo sterk als de zwakste schakel. Dat geldt ook voor de beveiliging en veiligheid van uw bedrijfsinformatie en ICT-infrastructuur. Daarbij maakt het niet uit of deze bij u op locatie staat of bij ICT Spirit in de cloud. Beveiliging is vandaag de dag niet meer een los product of een enkelvoudige oplossing.

  • Unified Communications

   Unified Communications

   Unified Communications is een moderne oplossing waarbij u de bedrijfscommunicatie regelt via één eenvoudig te gebruiken platform. Medewerkers besparen hiermee flink op de tijd die anders verloren gaat met het sturen van e-mails naar zieke collega’s, inspreken van voicemails voor mensen die op vakantie zijn, en het rondsturen van documenten om samen aan te werken.

  • Managed Services

   Managed Services

   ICT Spirit is naast Cloud Service Provider ook Managed Service Provider met op ITIL gestoelde en ISO 20000 gecertificeerde beheerprocessen. Dat is uw zekerheid waardoor u vol vertrouwen het volledige beheer van uw ICT-infrastructuur kunt overdragen aan de specialisten van ICT Spirit. Op die manier heeft u zelf geen omkijken meer naar het in stand

  • Office365

   Office365

   Office 365 is het moderne Office dat als publieke cloud dienst door Microsoft wordt geleverd vanuit Europese datacenters. Bij het moderne Office hebben we het niet langer over Word, Excel, Outlook en PowerPoint, maar over wat u met moderne software kunt bereiken. Hoe u medewerkers effectief, efficiënt maar bovenal met veel plezier laat werken met

  • SpiritCloud

   SpiritCloud

   Speciaal voor u als  ondernemer is SpiritCloud.nl ontwikkeld. SpiritCloud.nl biedt u en uw medewerkers een complete online desktop in de cloud. Daarmee werkt u met de voor u vertrouwde software op kantoor, thuis, onderweg of bij klanten. Inderdaad, ‘de voor u vertrouwde software’, want bij SpiritCloud.nl neemt u uw eigen bedrijfssoftware gewoon mee naar de

  • Managed Voice

   Managed Voice

   Managed Voice is een apart onderdeel van ICT Spirit Managed Services. Deze dienstverlening richt zich volledig op telefonie. Bellen is vandaag de dag nog steeds een belangrijke manier van communiceren binnen bedrijfsleven, instellingen en overheden. Telefonie verdient daarom nog steeds volle aandacht. Aanschaf, onderhoud en beheer van traditionele telefooncentrales is niet meer van deze tijd.

  • Business Solutions

   Business Solutions

   ICT Spirit Business Solutions levert een duidelijke rendementsverbetering voor organisaties. Wij ontwikkelen maatwerk oplossingen die zorgen voor procesverbeteringen binnen uw organisatie. Daarvoor gebruiken wij het brede Microsoft technologie platform met oplossingen zoals Sharepoint en Office 365. Bij alles wat wij doen geven wij oprechte aandacht aan mens, organisatie en organisatieproces om een daadwerkelijk Rendement op Maat

  • Consultancy

   Consultancy

   Consultancy is bij ons gebaseerd op gedegen onderzoek. Hiermee adviseren wij u een passende ICT-oplossing en helpen u met het daadwerkelijk uitvoeren van plannen.