Het belangrijkste voordeel van een online werkplek in de cloud is de locatie-onafhankelijkheid. Vanuit huis werkt u dan net zo veilig als op kantoor. Daarnaast is het mogelijk om door te werken op mobiele apparaten. De enige vereiste is een internetverbinding.

contact

Online werkplek

De cloud is overal om ons heen. Met OneDrive verstuurt u bestanden naar anderen en met pakketten als Office365 werkt u samen online in dezelfde bestanden. Toch is het als bedrijf belangrijk om meer grip te houden op uw bestanden. Wanneer u met gevoelige informatie werkt, is het laatste wat u wilt dat anderen erbij kunnen. Een eigen online werkplek biedt de uitkomst. Binnen zo’n digitale werkplek verhuist alles wat er op kantoor gebeurt naar de cloud. Daardoor heeft u de mogelijkheid overal waar u ook maar bent bij uw bestanden en uw werkplek te komen. Daarnaast biedt een digitaal kantoor in de cloud ook de mogelijkheid digitaal te communiceren en samen te werken aan documenten met collega’s.

Online werken is de oplossing

Of het nu gaat om het houden van een online vergadering of het opgeven van een vrije dag: het streven van een online werkplek is alles zo intuïtief en simpel mogelijk houden. Wanneer u gratis diensten gebruikt, dan maakt u wel gebruik van gratis software, maar zit u waarschijnlijk alsnog naar allerlei oplossingen te kijken. Een digitale werkplek zorgt ervoor dat alle gebruikte systemen naadloos in elkaar overlopen.

Online werken op elk apparaat

Met ICT Spirit werkt u plaats-, tijd- en apparaat onafhankelijk. Dit is het nieuwe werken, maar dan nog even wat nieuwer. Overal heeft u uw informatie bij de hand: thuis, op kantoor, in het park en in het buitenland. Het enige wat u hoeft te doen is inloggen en u gaat direct aan de slag. U werkt waar en wanneer u maar wilt en dankzij ons professionele datacenter heeft u wereldwijd toegang tot al uw informatie. Daarbij maakt het niet uit of u op de bank zit met uw laptop of op kantoor achter uw pc. Onze oplossingen ondersteunen alle mobiele apparaten, wat resulteert in meer flexibiliteit.

  • Computer
  • Laptop
  • Tablet
  • Smartphone

Online werkplek van ICT Spirit

ICT Spirit komt altijd met goede oplossingen en wij nemen daadwerkelijk uw zorgen weg. Hierdoor ervaart u rust en vrijheid en dat resulteert in het volledig concentreren op uw organisatie. Met een online werkplek bedient u uw klanten optimaal, bent u zelf flexibel en reageert u sneller op veranderende marktomstandigheden. Wilt u meer weten over werken in de cloud of heeft u nog vragen? Stel uw vraag in onskenniscentrum of neem contact met ons op om een afspraak te maken.