600x250

Uw complete Kantoor in de cloud

Office 365 is een op cloud computing gebaseerde dienst die gehost wordt door Microsoft en ICT Spirit u, eventueel met services, aan u levert. Office 365 brengt de kracht van Office samen met ‘business class’ e-mail, het delen van documenten, instant messaging en videoconference, zodat u overal toegang heeft tot alles dat u nodig heeft op al uw apparaten – van pc’s tot smartphones en tablets.

Overal toegang

Gebruik Office op vrijwel al uw apparaten (online of offline): Office 365 bevat de nieuwste versie van alle Office-toepassingen die u kunt downloaden op uw computer of Mac en geoptimaliseerde apps voor tablets en smartphones. Elke werknemer kan Office downloaden en op maximaal vijf computers/Mac’s en vijf mobiele apparaten installeren en gebruiken.

Overal toegang tot uw documenten: Meld u aan bij Office 365 om uw bestanden van OneDrive for Business of SharePoint Online te openen en sla documenten standaard op naar de cloud, zodat u deze altijd bij de hand hebt.

Office op aanvraag gebruiken: Stream de volledige toepassingen die u nodig hebt naar een pc met Windows 7, Windows8 of Windows 8.1. Wanneer u klaar bent met uw werk, slaat u de documenten op naar OneDrive for Business en meldt u zich af, waarna de toepassing van de pc wordt verwijderd.

Documenten maken en bewerken vanuit uw favoriete browser: De web-apps bevatten nu meer functionaliteit, bijgewerkte bewerkingsfuncties en werken op vele type browsers.

Samenwerken

Effectieve vergaderingen houden: Organiseer HD-videoconferenties met meerdere partijen via Lync, deel uw scherm en werk samen door realtime notities te maken.

Eenvoudig teams en projecten beheren: Maak een postvak op een site voor rechtstreekse toegang tot teamcommunicatie en documenten vanuit Outlook.

Delen met klanten en partners: Deel documenten, werkbladen en presentaties rechtstreeks vanuit het voorbeeldvenster in OneDrive.

Contact houden met uw mensen: Office 365 bevat geïntegreerde sociale functies. Volg sites, documenten en discussies met updates die naar uw newsfeed worden verzonden. Sneller inzicht krijgen: In Excel worden nu grafieken aanbevolen op basis van patronen in uw gegevens. Ook ziet u een snel voorbeeld, zodat u de beste grafiek kunt kiezen.

Eenvoudige IT-oplossingen

Alle services beheren in één centrum: Met de vereenvoudigde IT-beheerportal in Office 365 beschikt u over één locatie voor de meeste taken. Stel met een paar klikken antimalware- en antispambeleid voor de hele organisatie in. Het spreekt voor zich dat u met de services van ICT Spirit hier kiest voor nog meer gemak.

Beveiliging toevoegen aan alle mobiele apparaten: Schakel mobiele toegang en beleid voor mobiele toegang in vanuit de geïntegreerde beheerconsole van Exchange om bedrijfsgegevens te beveiligen.

Snel en moeiteloos Office implementeren op desktops: Office is nu gebruiksklaar vrijwel direct nadat u op Installeren hebt geklikt, omdat de implementatie wordt gestreamd vanuit de Office 365-service. De nieuwe Office kunt u naast eerdere versies uitvoeren, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over verouderde versies of compatibiliteitsproblemen.

Optimale bedrijfscontinuïteit: Servers op meerdere locaties zorgen voor continue gegevensback-up. Daarnaast biedt de serviceovereenkomst van Microsoft een financiële garantie van 99,9% en beschikt u over telefonische ondersteuning van Microsoft op IT-niveau. Wilt u gebruikers ondersteuning bieden? Kies dan voor één van de beschikbare services van ICT Spirit.

Optimale investering

Bedrijfsprogramma’s: Office 365 is voor bedrijven, instellingen en overheden de breedste keuze wat betreft productiviteit en samenwerking. U krijgt uitgebreide, betaalbare bedrijfsprogramma’s voor kleine en middelgrote bedrijven.

Nieuwste technologie: Office 365 is een cloudservice waarop u zich abonneert, zodat u altijd beschikt over de nieuwste versie, zonder dat u hoeft te upgraden.

Weinig kosten vooraf: Voor Office 365 zijn er geen investeringen in hardware nodig. U ontvangt de nieuwste bedrijfsprogramma’s (inclusief e-mail met postvakken van 25 GB) zonder dat u servers moet aanschaffen, upgraden of onderhouden. Voor de migratie van uw traditionele omgeving naar de cloud schakelt u eenvoudig ICT Spirit in.

Licentie per gebruiker: De organisatie kan flexibel bepalen wat ze wil aanschaffen vanwege de betalingsmethode van betalen naar gebruik en de licentieverlening per gebruiker. Besteed minder tijd aan het bijhouden van licenties en geef gebruikers de keuzevrijheid om te werken met het apparaat dat hen bevalt.

Office 365 Small Business Premium

Office 365
Midsize Business

Office 365 Enterprise E3

Voor bedrijven tot 10 medewerkers. Daarbij krijgt u de beschikking over zakelijke e-mail en gedeelde agenda, een openbare website, HD-videovergaderen en andere diensten. Bovendien is het beheer uiterst eenvoudig, zonder dat u daar gespecialiseerde IT-kennis voor nodig hebt.

Ideaal voor bedrijven met 10 tot 250 gebruikers die communicatie en samenwerking tussen mensen willen verbeteren. U kiest Office 365 ook als u eenvoudig de controle wilt houden over uw IT-infrastructuur.

Voor bedrijven met meer dan 250 medewerkers in de mogelijkheden van een abonnement voor Middelgrote Bedrijven willlen, maar daarbij nog extra zakelijke diensten wensen.

Maximum aantal gebruikers

25

250

onbeperkt

Office-toepassingen:
Abonnement voor Office tot 5 PC’s/Macs per gebruiker.

Desktop-versies van Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access en meer

Desktop-versies van Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access en meer

Desktop-versies van Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access en meer

Office Web Apps

Office Mobile Apps

HD-videovergaderen

Openbare website

Site mailboxes

Intranetsite voor uw teams
(Aantal sitecollecties)

1

tot 20

tot 3000

Spam- en malwarebescherming

Financieel ondersteunde 99,9% uptimegarantie

Telefonische ondersteuning op community- en IT-niveau

Active Directory-integratie

eDiscovery Center, Data Loss Protection, IRM, geavanceerde archivering

Office 365 nu gratis 30 dagen proberen? Klik op de banner bovenaan deze pagina en ervaar zelf wat Office 365 voor u kan doen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons accountteam voor meer informatie of een offerte op maat of bezoek ons Microsoft Competence Center voor een workshop op maat.