Reef Consult verder onder vlag van ICT Spirit Business Solutions

Business Solutions specialist Reef Consult uit Goor gaat per direct verder onder de vlag van ICT Spirit Business Solutions. ICT Spirit verwerft daarmee uitgebreide kennis op het gebied van SharePoint en Customer Relationship oplossingen. Voor de Haaksbergse automatiseerder ICT Spirit is het samengaan een welkome aanvulling binnen haar consultancy specialisatie.

Bundeling van krachten
ICT Spirit Business Solutions is op 1 januari 2012 gestart als business unit van ICT Spirit BV. Het adviseren over en het leveren van oplossingen op het gebied van organisatieprocessen is duidelijk anders dan cloud diensten, ICT Infrastructuren of IP Telefonie. Tom Altena, directeur ICT Spirit: ‘Klopt. Dat vraagt om een andere marktbenadering. Klant vragen ook andere oplossingen en daar heb je specialisten voor nodig. Reef Consult heeft die kennis en kunde en die kunnen wij zeer goed gebruiken om ICT Spirit Business Solutions goed op de kaart te zetten.’ Mark Leferink van Leferink Office Works, de moeder van ICT Spirit, vult enthousiast aan: ‘De bundeling van krachten is het grote voordeel; de specialisatie van Reef Consult samen met de consultancy ervaring en commerciële slagkracht van ICT Spirit.’ Volgens Tom Altena gaan daar vooral de klanten van profiteren.

Continuïteit voor klanten
De klanten van het voormalige Reef Consult verhuizen mee naar ICT Spirit Business Solutions. Jan-Henk Reef: ‘Ik vond het belangrijk om een goede partner te zoeken om onze klanten de continuïteit te bieden die zij verdienen. Bij ICT Spirit vond ik die aansluiting. Zoals Tom Altena aangaf vertegenwoordigen wij nu samen de kern van twee werelden.’ De huidige klanten van ICT Spirit Business Solutions zullen eveneens profiteren door de acquisitie van gespecialiseerde Microsoft SharePoint en CRM kennis. Tom Altena: ‘Het samengaan past uitstekend bij ons Microsoft Competence Center voor Oost Nederland. Nu hebben wij onder de vlag van ICT Spirit Business Solutions binnen de organisatie de kennis en kunde van het hele Microsoft platform onder één dak. Een duidelijk voordeel voor onze klanten.’

Doorgroeien
De vijf medewerkers van Reef Consult zijn inmiddels verhuisd naar het pand van ICT Spirit aan de Tolstraat 35 te Haaksbergen. In de speciaal voor Business Solutions ingerichte ruimte is volop gelegenheid voor creativiteit en ontwerp, naast een volledig nieuw ingerichte uiterst moderne test- en ontwikkelomgeving op basis van Microsoft technologie. Jan-Henk Reef: ‘Onder de vlag van ICT Spirit Business Solutions hebben we de mogelijkheid om onze groei van de afgelopen jaren versneld door te zetten.’

Over ICT Spirit Business Solutions
ICT Spirit Business Solutions adviseert, ontwerpt, ontwikkelt en implementeert oplossingen om organisatieprocessen te verbeteren. Daarvoor gebruikt zij praktische oplossingen gebaseerd op de innovatieve Microsoft SharePoint, Office365, Dynamics CRM en Windows Phone technologie. Daarnaast bouwt zij webservices die de basis vormen voor maatwerk cloudoplossingen. Meer informatie over ICT Spirit Business Solutions.