Nieuws overzicht

ICT Spirit behaalt nieuwe cloud competenties van Microsoft

Microsoft heeft eind september binnen haar partnerprogramma een aantal competenties uitgefaseerd en nieuwe, cloud computing comptenties, geïntroduceerd. De reden is even eenvoudig als belangrijk; klanten vragen vandaag de dag andere kennis en kunde van hun ICT dienstverleners dan een aantal jaar terug. En juist díe partners die snappen wat klanten vandaag de dag willen verdienen onderscheidend vermogen in de markt.

  Lees meer »

Congres ICT in Business 2014 - 6 november Theaterhotel Almelo

The Road Ahead – ICT op weg naar 2020

Congres ICT in Business 2014 met Microsoft Vice President Céline Bremaud Lees meer »

HELP! Ik gebruik nog Windows Server 2003

In navolging op Windows XP Professional en Office 2003 is Microsoft sinds half juli gestopt met support en updates voor het oude serverbesturingssysteem Windows Server 2003. Gebruikt u nog Windows Server 2003? Dan loopt u nu grote risico’s en is het raadzaam om actie te ondernemen.

 

Wat betekent ‘end of support’? Lees meer »

PERSBERICHT: ICT Spirit voegt flat fee mobiel toe aan portfolio

Per 1 juli 2014 is ICT Spirit ‘Premium’ partner van Telecom aanbieder Voiceworks. Met het afsluiten van dit partnership voegt ICT Spirit mobiele telefonie toe aan haar portfolio van ‘voice’ oplossingen. Deze stap is een logische binnen de strategie en de nieuwe diensten maken een integraal onderdeel uit van het cloud dienstenpakket.

Eenvoudig geregeld Lees meer »

Cyberaanvallen en datalekken: zijn de operationele teams van datacenters er klaar voor?

Grote ondernemingen onderschatten risico's.

Cyberaanvallen en datalekken komen steeds vaker voor. Daarnaast dreigt er een heuse datastorm binnen bestaande datacenters. De vraag is of de operationele teams van datacenters met de huidige tooling goed uitgerust zijn om het gevaar tijdig te keren. Uit de praktijk van vandaag de dag blijkt dat dit niet het geval is.

Angst voor reputatieschade Lees meer »

Update: Servicebericht - gepland onderhoud datacenterverbindingen

In verband met werkzaamheden aan de glasvezelverbindingen voor ons tri-datacenter concept kunnen er in de periode van de nacht van donderdag op vrijdag 20 juni, van 0:00 tot 7:00 uur verstoringen in het dataverkeer van onze cloud services mogelijk zijn. Lees meer »

Bedrijven groeien door kennis te delen

ICT Spirit deelnemer People´s Business Twente symposium UT Lees meer »

Nu via ICT Spirit € 450* korting op implementatie Office 365

Overstappen naar de publieke cloud was al aantrekkelijk vanwege de korting die Microsoft u geeft op de aanschaf van licenties. Het kan nog beter! Wanneer u tussen 1 april en 30 juni Microsoft Office 365 aanschaft en ICT Spirit voor u de implementatie mag verzorgen ontvangt u € 450* korting op de implementatie. Lees meer »

ICT Spirit genomineerd voor Microsoft Country Partner of the Year 2014 award

ICT Spirit is net als vorig jaar genomineerd voor de prestigieuze Microsoft Country Partner of the Year 2014 award. Dit jaar speelt ons nieuwe concept SpiritCloud.nl, dé online werkplek voor het MKB, de hoofdrol. Op 6 mei 2014 mag een vertegenwoordiging van ICT Spirit op het hoofdkantoor van Microsoft Nederland de nominatie verdedigen en kort daarna zal de uitslag bekend worden gemaakt. Lees meer »

cPacket en ICT Spirit gaan strategisch partnerschip aan

Data Monitoring voor Enterprise en Datacenters nu in Nederland verkrijgbaar

De Amerikaanse fabrikant van intelligente dataverkeer controlesystemen cPacket en de Nederlandse Cloud Service Provider ICT Spirit gaan een strategisch partnerschip aan. ICT Spirit is nu voor Nederland de partner voor levering en implementatie van de inspectieoplossingen voor overheid, financiële sector, telecom providers en grote datacenters. Lees meer »