Nieuws overzicht

HELP! Ik gebruik nog Windows Server 2003

In navolging op Windows XP Professional en Office 2003 is Microsoft sinds half juli gestopt met support en updates voor het oude serverbesturingssysteem Windows Server 2003. Gebruikt u nog Windows Server 2003? Dan loopt u nu grote risico’s en is het raadzaam om actie te ondernemen.

 

Wat betekent ‘end of support’? Lees meer »

PERSBERICHT: ICT Spirit voegt flat fee mobiel toe aan portfolio

Per 1 juli 2014 is ICT Spirit ‘Premium’ partner van Telecom aanbieder Voiceworks. Met het afsluiten van dit partnership voegt ICT Spirit mobiele telefonie toe aan haar portfolio van ‘voice’ oplossingen. Deze stap is een logische binnen de strategie en de nieuwe diensten maken een integraal onderdeel uit van het cloud dienstenpakket.

Eenvoudig geregeld Lees meer »

Cyberaanvallen en datalekken: zijn de operationele teams van datacenters er klaar voor?

Grote ondernemingen onderschatten risico's.

Cyberaanvallen en datalekken komen steeds vaker voor. Daarnaast dreigt er een heuse datastorm binnen bestaande datacenters. De vraag is of de operationele teams van datacenters met de huidige tooling goed uitgerust zijn om het gevaar tijdig te keren. Uit de praktijk van vandaag de dag blijkt dat dit niet het geval is.

Angst voor reputatieschade Lees meer »

Update: Servicebericht - gepland onderhoud datacenterverbindingen

In verband met werkzaamheden aan de glasvezelverbindingen voor ons tri-datacenter concept kunnen er in de periode van de nacht van donderdag op vrijdag 20 juni, van 0:00 tot 7:00 uur verstoringen in het dataverkeer van onze cloud services mogelijk zijn. Lees meer »

Bedrijven groeien door kennis te delen

ICT Spirit deelnemer People´s Business Twente symposium UT Lees meer »

Nu via ICT Spirit € 450* korting op implementatie Office 365

Overstappen naar de publieke cloud was al aantrekkelijk vanwege de korting die Microsoft u geeft op de aanschaf van licenties. Het kan nog beter! Wanneer u tussen 1 april en 30 juni Microsoft Office 365 aanschaft en ICT Spirit voor u de implementatie mag verzorgen ontvangt u € 450* korting op de implementatie. Lees meer »

ICT Spirit genomineerd voor Microsoft Country Partner of the Year 2014 award

ICT Spirit is net als vorig jaar genomineerd voor de prestigieuze Microsoft Country Partner of the Year 2014 award. Dit jaar speelt ons nieuwe concept SpiritCloud.nl, dé online werkplek voor het MKB, de hoofdrol. Op 6 mei 2014 mag een vertegenwoordiging van ICT Spirit op het hoofdkantoor van Microsoft Nederland de nominatie verdedigen en kort daarna zal de uitslag bekend worden gemaakt. Lees meer »

cPacket en ICT Spirit gaan strategisch partnerschip aan

Data Monitoring voor Enterprise en Datacenters nu in Nederland verkrijgbaar

De Amerikaanse fabrikant van intelligente dataverkeer controlesystemen cPacket en de Nederlandse Cloud Service Provider ICT Spirit gaan een strategisch partnerschip aan. ICT Spirit is nu voor Nederland de partner voor levering en implementatie van de inspectieoplossingen voor overheid, financiële sector, telecom providers en grote datacenters. Lees meer »

Een triest bericht

Ons bereikte hedenmiddag het trieste bericht dat Ronald Westerman, fotomodel voor een van de ICT Spirit campagnes, vandaag na een kort maar intensief ziekbed is overleden. Onze gedachten en steun gaan uit naar Petra en de kinderen en overige familie en bekenden. Wij zullen het beeld van en met Ronald met respect en ter nagedachtenis aan hem blijven gebruiken.

Met Microsoft SharePoint en Lync geen last van NSS2014

Het is al enkele dagen het nieuws van de dag; de Nuclear Security Summit in Den Haag. Een groots internationaal festijn met 58 wereldleiders en waarvoor half West Nederland op slot moet. Dat is lastig als je in die regio woont of werkt. Extra lastig als het beide is. Want op de normale manier op je werk komen is nagenoeg onmogelijk. Lees meer »