Nieuws overzicht

cPacket en ICT Spirit gaan strategisch partnerschip aan

Data Monitoring voor Enterprise en Datacenters nu in Nederland verkrijgbaar

De Amerikaanse fabrikant van intelligente dataverkeer controlesystemen cPacket en de Nederlandse Cloud Service Provider ICT Spirit gaan een strategisch partnerschip aan. ICT Spirit is nu voor Nederland de partner voor levering en implementatie van de inspectieoplossingen voor overheid, financiële sector, telecom providers en grote datacenters. Lees meer »

Een triest bericht

Ons bereikte hedenmiddag het trieste bericht dat Ronald Westerman, fotomodel voor een van de ICT Spirit campagnes, vandaag na een kort maar intensief ziekbed is overleden. Onze gedachten en steun gaan uit naar Petra en de kinderen en overige familie en bekenden. Wij zullen het beeld van en met Ronald met respect en ter nagedachtenis aan hem blijven gebruiken.

Met Microsoft SharePoint en Lync geen last van NSS2014

Het is al enkele dagen het nieuws van de dag; de Nuclear Security Summit in Den Haag. Een groots internationaal festijn met 58 wereldleiders en waarvoor half West Nederland op slot moet. Dat is lastig als je in die regio woont of werkt. Extra lastig als het beide is. Want op de normale manier op je werk komen is nagenoeg onmogelijk. Lees meer »

Mobility in de zorg, hoofdpijndossier of de weg naar betere zorg?

In de vroege morgen van 18 maart 2014 heerst er een serene rust bij De Zwaluwhof in het Overijsselse Dalfsen. Het uitzicht is wijds en de vogels fluiten. Al snel wordt de rust onderbroken door de aankomst van 16 hoogopgeleide IT professionals van diverse zorginstellingen in Noord en Oost Nederland. Lees meer »

ICT Spirit genomineerd voor Veeam Customer Choice Award

Wij zijn genomineerd voor de Veeam Customer Choice Award!

Op vrijdag 14 maart zal de uitreiking plaatsvinden in Rotterdam. Tot die tijd kan er nog gestemd worden.
Help ons winnen en breng hier uw stem uit!

Overstap naar Office365 nu extra voordelig

Tot en met juni 2014 biedt Microsoft via haar partners extra korting wanneer klanten overstappen naar Office365. De kortingen lopen op tot 20% per gebruiker en maken daarmee de overstap naar de cloud extra aantrekkelijk. Lees meer »

Evenementen

ICT Spirit houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent Cloud Computing, Big Data, Enterprise Social, Consumerization of IT, Het Nieuwe Werken, The Internet of Things en andere trends binnen de ICT.
Onderstaand de geplande evenementen voor het komende jaar die wij voor u organiseren.
U bent van harte welkom, we praten graag met u bij.

24 april          ICT Spirit Business Update (alleen op uitnodiging) Lees meer »

U kunt nu overstappen naar een ander Office 365 abonnement

Wat Microsoft in Augustus 2013 aankondigde is nu mogelijk. Gebruikers met een Office365 Small Business abonnement kunnen nu overstappen naar een Midsize Business (MKB) en Enterprise abonnement en Midsize Business abonnementhouders kunnen overtappen naar een Enterprise abonnement. Dit geeft klanten de flexibiliteit om hun bedrijf te laten groeien met Office 365 en kunnen zij het abonnement kiezen dat het best bij hun behoeftes past. Lees meer »

PERSBERICHT: SpiritCloud.nl helpt ondernemers weer ondernemen

Zelfs eigen bedrijfssoftware kan mee naar de cloud Lees meer »