ICT Spirit is pionier op het gebied van de Nederlandse cloud dienst. Wij beheren onze cloud vanuit Nederland en al onze cloud diensten werken vanuit datacenters in Nederland. Inloggen kan vanaf elk willekeurig apparaat: of dit nu een smartphone, tablet of laptop is en vanuit kantoor, onderweg of thuis.

contact

Nederlandse cloud dienst

Steeds meer werkgevers ontdekken de vele voordelen van een Nederlandse cloud dienst. Het is erg gebruiksvriendelijk voor zowel MKB, instellingen, overheden als het grootbedrijf. Wij bieden u tevens alle bekende standaard office applicaties, zoals Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint en Outlook). Een online werkplek biedt voor veel werkgevers een uitkomst. U werkt hierdoor slimmer en effectiever op een locatie, apparaat en tijdstip dat uw voorkeur heeft. Een internetverbinding maakt het mogelijk om altijd in te loggen op uw online werkplek, die exact gelijk is aan uw huidige werkomgeving. Zo beschikt u wereldwijd over uw software, mailbox en documenten. Dit is allemaal mogelijk op kantoor, thuis, bij klanten op locatie en zelfs in het buitenland.

Veilig online werken

Een Nederlandse cloud dienst biedt de zekerheid van een flexibele en veilige werkplek. U hoeft zich namelijk ook geen zorgen meer te maken om het beheer, want deze last nemen wij u volledig uit handen. Uw data is daarnaast erg belangrijk. Uw bedrijfscontinuïteit is afhankelijk van de beschikbaarheid van uw data. Daarom zijn kwalitatief hoogwaardige back-ups noodzakelijk. ICT Spirit zorgt dan ook voor een complete en dagelijkse back-up. Dit gaat volledig automatisch, zodat u er geen omkijken naar heeft. Wij zorgen voor de geruststellende gedachte dat er altijd een back-up aanwezig is. Bij online werken is uw eigen server overbodig. Al uw standaard of maatwerk software en bestanden zetten wij over op de cloud dienst van ICT Spirit, gehost in Nederlandse datacenters en met verbindingen in eigen beheer. Elke gebruiker logt op elk moment in vanaf een willekeurige locatie op de systemen. U blijft natuurlijk zelf eigenaar van uw bestanden.

Nederlandse cloud dienst voordelen

De voordelen van een Nederlandse cloud dienst zijn erg divers. Ten eerste werkt u altijd veilig en effectief bij een cloud aanbieder die onder het Nederlands recht valt. Bovendien werkt u met een online werkplek waar en wanneer u dat maar wilt. Samenvattend heeft u op elk apparaat en op elke locatie toegang tot al uw documenten. U bepaalt dus zelf waar en wanneer u aan het werk gaat. Online werken maakt uw werknemers meer tevreden over hun baan. Daarnaast zijn ze met een online werkplek meer bereid tot overwerken en loyaler naar hun werkgever toe. Bovendien realiseert het nieuwe werken een verhoging van de productiviteit van medewerkers. Tenslotte is een online werkplek goed voor het milieu.

  • Gehost in Nederlandse datacenters
  • Voldoet aan Nederlandse en Europese wetgeving
  • ICT Spirit eigen dark fiber verbindingen
  • Tri-datacenter concept
  • Veilig en vertrouwd

Online werken met ICT Spirit

Bent u geïnteresseerd in een Nederlandse cloud dienst? Neem dan nu contact met ons op en wij vertellen u alles over de mogelijkheden.