Verkoopt ICT Spirit ook glasvezel?

Verkoopt ICT Spirit ook glasvezel?

Antwoord

ICT Spirit verkoopt inderdaad glasvezel. Onze glasvezelverbindingen kennen een ongekend grote capaciteit.
Wij kunnen op een glasvezelverbinding een grote variëteit aan diensten leveren, afhankelijk van uw behoefte. Hierbij kunt u denken aan diensten als Internet, Voice, Online Backup en WAN Connect. Met WAN Connect kunnen verschillende EVC’s op verschillende aansluitingen rechtstreeks aan elkaar gekoppeld worden. Het voordeel is dat er een virtueel LAN-netwerk ontstaat over verschillende vestigingen van de klant. Standaard is het met WAN Connect EVC’s niet mogelijk op het Internet te komen.

Ook kunnen wij een glasvezel leveren via de NDIX. NDIX is een digitale marktplaats wat een platform vormt waarop vraag en aanbod van breedbanddiensten samenkomen. Met een aansluiting op de NDIX krijgt u meteen toegang tot het gehele netwerk. Voor u als afnemer betekent dit dat u kunt profiteren van de ontstane marktwerking, omdat meerdere leveranciers dezelfde diensten aanbieden.

Als laatste bieden wij de dienst ‘Fiber to the Home’. FttH wordt door ICT Spirit aangeboden via het KPN / Reggefiber netwerk. Over het algemeen zijn uitsluitend particuliere adressen aangesloten op dit netwerk en wordt dit per stad uitgerold, vaak onder de naam ‘Glashart’. FttH is gebaseerd op een 100Mbit koppelvlak via één enkele fiber. De maximale bandbreedte bedraagt 100Mbps symmetrisch. Momenteel kan er slechts één EVC per FttH verbinding besteld worden, welke de 100Mbps niet mag overschrijden.

Wij staan u graag te woord voor een uitgebreide inventarisatie voor wat betreft diverse mogelijkheden voor (xDSL- en) glasvezelverbindingen op uw locatie.