Online ondernemen neemt toe. Vooral in de vorm van het gebruiken van online applicaties en tools. Met ICT in de cloud is het mogelijk om gebruik te maken van online middelen om op andere manieren samen te werken met collega’s.

contact

ICT in de cloud

  • Altijd beschikbaarheid van bedrijfsgegevens
  • Geen eigen ICT-beheer nodig
  • Altijd een back-up beschikbaar
  • Alles digitaal
  • Veilig en betrouwbaar werken

Of u nu thuis op de bank zit of bij een klant op kantoor: u heeft altijd uw bedrijfsdocumenten bij de hand. U haalt het zo tevoorschijn met een laptop, tablet of smartphone. Alle bedrijfsgegevens zijn daarnaast zeer veilig in de cloud. Uw gegevens slaan wij namelijk op in zwaar beveiligde datacenters. Wij zorgen bovendien voor het beheer, de updates en het onderhoud.

Productiever werken met ICT in de cloud

Met ICT in de cloud werkt u heel eenvoudig online samen met collega’s en klanten. De cloud is namelijk een prima plek om samen te werken en gegevens op te slaan. Alle bedrijfsgegevens en documenten staan op een vaste plek en alles is snel terug te vinden. Dat levert u tijd en geld op. Werken in de cloud betekent altijd en overal online toegang hebben tot uw gegevens en programma’s. Het biedt voordelen voor samenwerking, innovatie en efficiënter werken. Ongeacht het apparaat dat u gebruikt, werkt u dankzij de cloud altijd aan al uw documenten. Waar ter wereld u ook bent. Het draagt bij aan productiviteit, flexibiliteit en kostenbesparing.

24/7 online

Een groot voordeel van ICT in de cloud is dat u 24 uur per dag en 7 dagen per week met een internetverbinding overal ter wereld inlogt. Op deze manier krijgt u toegang tot uw virtuele kantoor. U bespaart hiermee kosten doordat een uitgebreid netwerk overbodig is. Naast hardware en software bespaart u daarnaast op de installatie- en onderhoudskosten. Bovendien heeft u geen omkijken meer naar een back-up.

De cloud als beveiligde omgeving

In de cloud werkt iedereen met dezelfde versie van de software, zijn documenten steeds uitwisselbaar en gaan computers langer mee. Dit levert een forse besparing op. Een voordeel voor u als MBK ondernemer is dat u geen IT-expertise nodig heeft. Als een bedrijf in de cloud gaat werken, zijn het beheer, onderhoud en back-ups opgenomen in de kosten. Daarnaast heeft u ook geen server nodig. Alle digitale bedrijfsgegevens staan bovendien in een beveiligde omgeving.

ICT in de cloud van ICT Spirit

ICT Spirit creëert voor u en uw werknemers ICT in de cloud. Een groot voordeel is dat u bij ons uw eigen bedrijfssoftware mee neemt. Wanneer u daarvoor een databaseserver voor nodig heeft, stellen wij die voor u beschikbaar. Wilt u liever een offerte aanvragen? Dat kan door vrijblijvend contact met ons op te nemen.