Wanneer u het ICT-beheer uitbesteedt aan ICT Spirit dan rekent u op een gezonde en solide partner op het gebied van advies, beheer en support van infrastructuur. Zo richt u zich met outsourcing op uw kernactiviteiten, bespaart u kosten en profiteert u van een maximale flexibiliteit en kwaliteit.

contact

ICT-beheer uitbesteden

ICT Spirit neemt het beheer van uw complete ICT-omgeving over: van server storage en netwerk tot de kantoorwerkplek en mobiele werkplek. Uw ICT-beheer uitbesteden bij ICT Spirit staat voor zekerheid voor u als klant. Onze vast omlijnde afspraken en wederzijds vertrouwen zijn de basis voor een duurzame samenwerking. U bepaalt zelf welke werkzaamheden u wilt uitbesteden. Op elke ICT-vraag hebben wij een antwoord en het is altijd mogelijk deze te stellen via ons kennis portal.

ICT-infrastructuur

De ICT-infrastructuur van ICT Spirit biedt maatwerkoplossingen voor een zo efficiënt en effectief mogelijke ICT-omgeving. Er worden steeds meer eisen gesteld aan de ICT-infrastructuur. Een solide en betrouwbare infrastructuur is daarom cruciaal. Voor het ontwerp, de realisatie, implementatie en het beheer van uw complete infrastructuur zijn wij uw partner.

Waarom ICT-beheer uitbesteden?

  • Financiële besparing op ICT
  • Toegang tot de nieuwe technologie en expertise
  • Flexibiliteit
  • Inzichtelijke kosten
  • Volledige ontzorging voor uw ICT

ICT is een middel om de bedrijfsdoelstellingen te behalen. Het zijn echter uw medewerkers die gebruikmaken van de ICT en deze eindgebruikers hebben regelmatig ondersteuning nodig. Bij de juiste ondersteuning is de gebruikstevredenheid hoog en daarmee ook de productiviteit.

Professioneel ICT-beheer

Professioneel beheer is een voorwaarde gezien het belang van ICT voor uw organisatie. Waarom zou u zelf investeren in kostbare kennis en tools als u het ICT-beheer kunt uitbesteden? Het uitbesteden gaat verder dan het maken van afspraken over de taakverdeling. Wij zien het als een partnership dat we aangaan. Het gaat er niet alleen om dat problemen snel opgelost zijn en gebruikers tevreden zijn. Als partner zijn wij opvallend betrokken. We vragen ons voortdurend af hoe uw ICT-omgeving nog beter zou bijdragen aan uw doelstelling.

ICT-beheer uitbesteden

ICT Spirit heeft veel professionals in huis waardoor we aan iedere vraag voldoen. Zowel op het gebied van beschikbaarheid, kennis, ervaring en continuïteit. U hoeft geen grote organisatie te hebben om uw ICT-beheer uit te besteden. Het uitbesteden is tevens lonend voor een MKB-bedrijf met enkele medewerkers. Tegen lage kosten per maand bent u zeker van een professioneel systeembeheer. Wij verzekeren u continuïteit en kwaliteit. Neem nu contact met ons op voor meer informatie over het uitbesteden van uw ICT-beheer.