Werken bij ICT Spirit

ICT Spirit zet de mens centraal. Want al gaat het om oplossingen en techniek, het zijn mensen die ermee gaan werken. Mensen die efficiënt en effectief hun professionele en persoonlijke doelstellingen willen halen. Maar ook intern stellen we de mens centraal. Wij zijn een open organisatie met een platte structuur. Jij vindt jouw prestaties belangrijk en daarom laten wij jou graag groeien.

Het centraal stellen van de mens bij onze klanten en binnen onze eigen organisatie maakt dat ICT Spirit zo succesvol is. Daarom zijn wij ter uitbreiding van ons team op zoek naar:

Vacatures

JOIN OUR TEAM, message on business card shown by a man

2e lijn Servicedesk Medewerker (fulltime)

Ben jij uitstekend op de hoogte van moderne ICT oplossingen en vind je het een uitdaging om complexe vraagstukken van onze klanten op te lossen? Werk je graag samen met een team van (sr) servicedesk medewerkers, maar kom je ook goed tot je recht bij het zelfstandig oplossen van verzoeken en incidenten? Dan is de functie van 2e lijns servicedesk medewerker jou op het lijf geschreven.

Wat ga je doen?


In deze binnendienstfunctie zorg je voor een goede afhandeling van alle service requests en incidenten die binnenkomen bij de afdeling Beheer en Controle. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit monitoring, setup, onderhoud, migratie en levering van bestaande en nieuwe IAAS/on-premise services. Daarbij hoort het oplossen van (complexe) technische problemen van onze klanten en partners. Bij inrichten en oplossen stopt het niet. Jij bent voor klanten de adviseur die hen vertelt hoe onze oplossingen optimaal functioneren.

Wat breng je mee?


Naast een behoorlijke dosis doorzettingsvermogen, een analytische geest, besluitvaardigheid en enige humor breng je onderstaande bagage mee:
• Minimaal HBO werk- en denkniveau, richting ICT
• Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
• Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden
• Goede contactuele en klantgerichte vaardigheden
• Collegiale (team)instelling
• Hoge mate van stressbestendigheid, zelfstandigheid, nauwkeurigheid en flexibiliteit
• Microsoft kennis en/of certificering (MCSE certificering is een pre)

Wat wij bieden?


Wanneer jij ons team van ICT Spirit komt versterken bieden wij jou de kans om mee te groeien met een top-ICT bedrijf in Oost Nederland. Naast een professioneel ingerichte organisatie met moderne middelen, bieden wij jou een marktconform salaris, goede pensioenregeling en een uitstekende studieregeling om jezelf verder te ontwikkelen.

Hoe ga je verder?


Wil jij ons team komen versterken en il je meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Jan Leuverink (Teammanager Beheer & Controle), bereikbaar op telefoonnummer 053-8527799 of stuur je motivatie met CV rechtstreeks naar a.meulenkamp@ictspirit.nl

 

Internal Accountmanager (fulltime)

Ben jij uitstekend op de hoogte van moderne ICT oplossingen, heb jij een sterke commerciële instelling en kun jij goed binnen een team samenwerken en samen met accountmanagers jouw klanten optimaal bedienen? Dan is de functie van Internal Accountmanager jou op het lijf geschreven.

Wat ga je doen?


In deze binnendienstfunctie ondersteun jij de collega-accountmanagers in de buitendienst. Jij adviseert (bestaande) klanten over praktische en effectieve ICT oplossingen. Aan een aantal kernwoorden heb jij voldoende om een kwalitatief hoogwaardige offerte uit te werken. Voor klanten ben jij het eerste aanspreekpunt voor vragen, voorstellen en adviezen. Om dit alles succesvol te doen werk jij niet alleen nauw samen met je teamgenoten en collega-accountmanager in de buitendienst, maar ook met (technisch) consultants, projectmanagers en vertegenwoordigers van onze strategische partners.

Wat breng je mee?


Naast een gezonde dosis commercieel inzicht en doorzettingsvermogen breng jij het onderstaande met je mee:
• Minimaal HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde HBO-opleiding richting (Technische) Bedrijfskunde of Commerciële Economie
• Enige relevante werkervaring
• Affiniteit met moderne ICT oplossingen zoals cloud computing en IoT
• Kennis en ervaring van de oplossingen van HP, Microsoft, Citrix en VMware
• Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden
• Goede contactuele en klantgerichte vaardigheden
• Collegiale (team)instelling
• Hoge mate van stressbestendigheid, zelfstandigheid, nauwkeurigheid en flexibiliteit

Wat bieden wij?


Wanneer jij het commerciële team van ICT Spirit komt versterken bieden wij jou de kans om mee te groeien met een top-ICT bedrijf in Oost Nederland. Naast een professioneel ingerichte organisatie met moderne middelen, bieden wij jou een marktconform salaris, goede pensioenregeling en een uitstekende studieregeling om jezelf verder te ontwikkelen. Het spreekt voor zich dat wij jou daar uitgebreid in ondersteunen.

Hoe ga je verder?


Wil jij ons team komen versterken? Stuur dan jouw sollicitatiebrief met CV naar a.meulenkamp@ictspirit.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature(s) wordt niet op prijs gesteld