Informatie over ICT spirit

Focus on your business belangrijke kernwaarde ICT Spirit

ICT Spirit ontwerpt, bouwt en onderhoudt een waaier aan automatiseringsdiensten. Dat doen wij met de best gekwalificeerde mensen en een nuchtere Oosterse blik. We zeggen wat we doen, we doen wat we zeggen. Met onze oplossingen en – in het bijzonder – onze manier van werken, nemen wij uw automatiseringszorgen weg. Dat geeft zekerheid, rust en de vrijheid u te concentreren op datgene wat voor u belangrijk is: uw organisatie, uw mensen, uw business.

Focus on your business!

Uw voordelen bij ICT Spirit

Moderne technologieën als ICT spelen een cruciale rol binnen uw organisatie. Zonder ICT is er immers geen business. ICT Spirit snapt dat als geen ander en weet maar al te goed welke belangrijke zaken daarbij spelen. We realiseren ons terdege dat ICT-investeringen slechts zinvol zijn wanneer ze bijdragen aan betere resultaten van uw business. Laat ICT Spirit uw ICT-projecten verwezenlijken op een schaalbare, flexibele manier met een bijbehorend afrekenmodel. Samen met u ontwikkelen onze specialisten doeltreffende scenario’s die uw business vooruit helpen. Daarbij zetten wij een breed portofolio aan oplossingen in van onze bekende business partners.

Absolute zekerheidiso 20000 certificaat

Binnen uw organisatie zijn twee elementen van levensbelang: een goed team medewerkers en uw bedrijfsinformatie. De kwaliteit van een goed team heeft u zelf in de hand. Uw informatie veilig en betrouwbaar opslaan en verwerken kunt u met een gerust hart aan ICT Spirit overlaten. Wij bieden u absolute zekerheid. Niet alleen door onze jarenlange ervaring, maar vooral door onze DIN ISO 9001 en 20000 certificering. Als cloud serviceprovider zijn wij vooral trots op de ISO 20000 certificering. Die garandeert dat al onze diensten ITIL gestoeld, kwaliteitsbewust, betrouwbaar en terdege zijn gecontroleerd. Dat is uw zekerheid, meer heeft u niet nodig.

Zelf onze kwaliteit ervaren?

Ervaar zelf de kwaliteit van ICT Spirit. Neem snel contact met ons op. In een persoonlijk gesprek vertellen we in alle openheid over onze bedrijfsfilosofie.

Medewerkers

Werken bij ICT Spirit

ICT Spirit zet de mens centraal. Want al gaat het om oplossingen en techniek, het zijn mensen die ermee gaan werken. Mensen die efficiënt en effectief hun professionele en persoonlijke doelstellingen willen halen. Maar ook intern stellen we de mens centraal. Wij zijn een open organisatie met een platte structuur. Jij vindt jouw prestaties belangrijk en daarom laten wij jou graag groeien.

Het centraal stellen van de mens bij onze klanten en binnen onze eigen organisatie maakt dat ICT Spirit zo succesvol is. Daarom zijn wij ter uitbreiding van ons team op zoek naar:

Vacatures

Internal Accountmanager (fulltime)

Ben jij uitstekend op de hoogte van moderne ICT oplossingen en heb jij een sterke commerciële instelling? Kun jij goed binnen een team samenwerken en samen met accountmanagers jouw klanten optimaal bedienen? Dan is de functie van Internal Accountmanager jou op het lijf geschreven. Wat ga je doen? In deze binnendienstfunctie ondersteun jij de collega-accountmanagers

Lees meer >

Systems Engineer

Ben jij helemaal thuis als technicus in de ICT maar vind je mensen belangrijker? Wil jij zelfstandig technische opdrachten uitvoeren waarbij je altijd het proces van de klant voorop stelt? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wat ga je doen? Vanuit de centrale planning ga je aan de slag bij onze klanten en voert

Lees meer >

Medewerker Service’Desk 1e lijn (m/v)

Wil jij veel leren in complexe ICT omgevingen op het gebied van serviceverlening? Als 1ste lijn Servicedesk medewerker ben je het belangrijke eerste aanspreekpunt voor onze klanten bij vragen of storingen op het gebied van kantoorautomatisering. Dit kunnen problemen zijn met applicaties maar ook storingen van de technische infrastructuur. Een functie als 1ste lijns Service’Desk

Lees meer >