Wanneer u werkt in de cloud dan zijn al uw gegevens opgeslagen in een datacenter. Bij een publieke cloud zijn dat de datacenters van Microsoft. Bij ICT Spirit hebben wij ook een datacenter en een uitwijkcentrum. Met een eigen glasvezelverbinding is er een driehoek tussen de drie locaties, volledig in eigen beheer. Alle gegevens worden continu gekopieerd tussen de verschillende datacenters. Mocht één van de locaties niet beschikbaar zijn dan is het toch mogelijk om door te werken. Dat is dus meer dan alleen een back-up. Uiteraard maken wij dagelijks een back-up van al uw gegevens. Mocht u per ongeluk een bestand of mail hebben weggegooid dan is dat tot een zekere tijd nog te herstellen.

contact

Datacenter diensten

ICT Spirit neemt het beheer van uw complete ICT-omgeving over: van server storage en netwerk tot de kantoorwerkplek en mobiele werkplek. Uw ICT-beheer uitbesteden bij ICT Spirit staat voor zekerheid voor u als klant. Onze vast omlijnde afspraken (Service Level Agreement) en wederzijds vertrouwen zijn de basis voor een duurzame samenwerking. U bepaalt zelf welke werkzaamheden u wilt uitbesteden. Op elke ICT-vraag hebben wij een antwoord en u kunt deze altijd stellen via ons kennis portal.

  • Goed beschermde datacenters
  • Veilig in Nederland
  • Vertrouwen
  • Duurzame samenwerking

Het is mogelijk om onze datacenter diensten in te schakelen op het moment dat u in huis de kennis mist. Maar het extern ICT-beheer biedt u daarnaast de mogelijkheid om u te focussen op de kernactiviteiten binnen uw onderneming. Dankzij ICT-beheer op afstand heeft u hier zelf geen omkijken naar, terwijl u er toch op kan rekenen dat alle soepel en vlekkeloos verloopt. Bij ons rekent u op een uitstekende service op basis van onze expertise en ervaring.

Altijd up-to-date

Voor de datacenter diensten houden onze medewerkers uw kantooromgeving constant in de gaten. Daarnaast bent u altijd up-to-date als het gaat om bijvoorbeeld antivirus en anti-spam software. Bovendien maken wij dagelijks een back-up van uw gegevens. Uw kantooromgeving draait op onze servers die zich bevinden in betrouwbare datacenters. Uw eigen servers zijn dus overbodig. Al uw standaard of maatwerk software en bestanden zetten wij over op de datacenter omgeving van ICT Spirit. Elke gebruiker logt op elk moment in vanaf een willekeurige locatie op de systemen. U blijft natuurlijk zelf eigenaar van uw bestanden.

Meer informatie over onze datacenter diensten

Neem voor meer informatie over onze datacenter diensten gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.