Een cloud werkplek geeft u overal en altijd beschikking over uw persoonlijke documenten, bestanden, email en overige programma’s. Het enige wat u nodig heeft is een PC, laptop of tablet met internetverbinding. Uw online werkplek richten wij in als een maatwerkpak met de software die u nodig heeft.

contact

In uw manier van werken verandert niets. Op uw computer blijft alles er hetzelfde uitzien en werken. Het grote verschil is dat het niet meer uitmaakt waar u bent of hoe laat het is. Wanneer u beschikt over een internetverbinding werkt u dus overal en op elk apparaat. Met deze online dienst bespaart uw organisatie veel onderhoudskosten en verhoogt u tevens het gebruiksgemak. Ook maken wij van al uw bestanden een back-up en houden wij ze virus vrij. Dit is een zorg die wij voor u uit handen nemen, zodat u zich richt op uw dagelijkse werkzaamheden.

Beheer en support op afstand

Met een cloud werkplek heeft u de zekerheid dat uw kantoor altijd beschikbaar is. Wij verzorgen het gehele beheer en support op afstand. Uw medewerkers werken eenvoudig op kantoor, thuis of onderweg en ze beschikken daarmee altijd over de werkplek zoals zij die gewend zijn. U logt met uw huidige computer of laptop eenvoudig in op een online werkplek die exact gelijk is aan uw huidige werkomgeving.

Cloud werkplek voordelen

Een cloud werkplek brengt veel voordelen met zich mee. U heeft uw eigen werkplek overal beschikbaar, medewerkers hebben een eigen werkomgeving en beïnvloeden elkaar niet. Uw applicaties zoals Microsoft Outlook, Microsoft Lync en Microsoft SharePoint werken veilig, altijd en overal. Daardoor bent u ook minder gevoelig voor het digitaal inbreken en stelen van bedrijfsgegevens. Uw werkplek is dus flexibel en schaalbaar naar uw wensen.

  • Uw desktopomgeving is overal bereikbaar
  • Zeer gemakkelijk in gebruik
  • Geen ICT-ervaring nodig
  • Eenvoudig instappen
  • Werken in een goed beveiligde omgeving

Cloud werkplek bij ICT Spirit

Met een cloud werkplek van ICT Spirit heeft u de maximale vrijheid in uw manier van zaken doen. Zo logt u vanaf elke locatie in via het internet op uw werkplek. Ook onderweg leest u nog snel uw agenda door. U heeft altijd toegang tot de juiste software, zonder dat u in licenties of serverapparatuur hoeft te investeren. Het enige wat u nodig heeft is een werkende internetverbinding en een computer, laptop of tablet. U logt veilig in en gaat meteen aan de slag. Werken wordt flexibel, omdat u niet gebonden bent aan uw eigen servers en infrastructuur. Wilt u een offerte aanvragen of heeft u nog vragen? Neem dan eens contact met ons op om een afspraak te maken.