Tegenwoordig werken steeds meer mensen thuis of op locatie. ICT Spirit stimuleert deze flexibiliteit met een cloud desktop. Het is daarnaast een moderne oplossing voor uw zakelijke omgeving. Uw kosten zullen sterk afnemen, terwijl de efficiëntie van uw werkzaamheden toeneemt. Dagelijks maken wij een back-up van al uw data, zodat u veilig werkt.

contact

Cloud desktop

De voordelen van een cloud desktop zijn erg divers. Ten eerste werkt u altijd veilig en effectief. U hoeft zich namelijk geen zorgen meer te maken over de beveiliging, updates en het ICT-beheer. Bovendien werkt u met een online werkplek waar en wanneer u dat maar wilt: natuurlijk vanaf een laptop en computer, maar ook vanaf uw tablet en zelfs smartphone. Samenvattend heeft u op elk apparaat en op elke locatie toegang tot al uw documenten. U bepaalt dus zelf waar en wanneer u aan het werk gaat.

  • Veilig en effectief werken
  • Overal toegang tot uw bedrijfsdocumenten
  • Pakketten met uitbreidingsmogelijkheden
  • Werken waar en wanneer u wilt
  • Geen zorgen over ICT-beheer en beveiliging
  • Voor PC, laptop, tablet en smartphone

Meer productiviteit door online werken

Het is geen overbodige luxe meer om overal bij uw documenten te komen. Met al uw software en documenten die vanaf elk apparaat te benaderen zijn, werkt u erg productief. Een cloud desktop zorgt voor flexibiliteit voor zowel de werkgever als de werknemer. De werkgever bespaart tijd en geld, omdat hij het de werknemers mogelijk maakt overal en altijd aan de slag te gaan. U heeft dus minder ruimte nodig en de productiviteit stijgt. Werknemers beschikken met hun eigen laptop overal over alle documenten. Als werkgever bespaart u hiermee bovendien aanzienlijk op de kantoorkosten.

Flexibiliteit van een cloud desktop

Met een cloud desktop heeft u de flexibiliteit om overal, op ieder moment met elk apparaat te werken. Medewerkers ervaren het vaak als prettig om met hun eigen vertrouwde apparaten te werken. Een online werkplek is hier natuurlijk volledig op afgestemd. Voor de smartphone en tablet geldt dat elk besturingssysteem mogelijk is: Windows Phone, Apple, Android of Blackberry. Door simpelweg in te loggen heeft u heel eenvoudig al uw bestanden en applicaties bij de hand, ongeacht welk apparaat u gebruikt. Deze mogelijkheid biedt veel flexibiliteit en creëert tevredenheid bij uw werknemers.

Cloud desktop bij ICT Spirit

De mogelijkheden bij ICT Spirit zijn eindeloos. Neem nu contact met ons op en profiteer straks van de voordelen van een cloud desktop.