Business Solutions

ICT Spirit Business Solutions, voor een zorgeloos rendement.

Wij leveren een rendementsverbetering met gebruik van Informatie en Communicatie Technologie gebaseerd op het brede en innovatieve Microsoft platform aan organisaties vanaf 50 medewerkers in Noordoost Nederland. Daarbij geven wij oprecht aandacht aan mens, organisatie en organisatieprocessen om een daadwerkelijk effect te realiseren. Wij communiceren en leveren op het niveau zoals u dat verwacht. U kunt zo verantwoord uw organisatie verbeteren en continuïteit naar de toekomst realiseren zonder dat u zich daar zorgen over hoeft te maken.

Adviesdiensten
U huurt ICT Spirit Business Solutions in voor praktisch toepasbaar advies. Onze consultants helpen u om uw ICT strategie te ontwikkelen, uw managementrapportages op te zetten, uw organisatieprocessen te optimaliseren of softwarepakketten te selecteren. Daarbij gebruiken wij technologie, maar het effect realiseren wij door u te helpen die technologie te gebruiken. Aandacht voor u en uw medewerkers is daarbij erg belangrijk.

Maatwerk oplossingen
Elk mens is uniek, elke organisatie is uniek. Maatwerk oplossingen met gebruik van ICT, tegen een standaard oplossing prijs, helpt uw organisatie pas echt vooruit. Dit kan gaan om Cloudservice, het digitaal toepassen van inspectierapporten met SharePoint of een mobiele werkbon. Direct een foto van een mobiele telefoon toevoegen aan een rapport terwijl een medewerker een machine inspecteert? De maatwerk oplossingen van ICT Spirit Business Solutions maken het mogelijk.

SharePoint oplossingen
Microsoft SharePoint is een uitstekende basis om uw processen met gebruik van ICT te optimaliseren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan CRM op basis van SharePoint, Drop Your Image, het fiateren van facturen, kwaliteitssystemen (ISO/NEN) of een uiterst praktische oplossing voor papierloos vergaderen. Het maakt niet uit welk proces binnen uw organisatie u wilt optimaliseren, met Microsoft SharePoint als basis en de kennis en kunde van ICT Spirit Business Solutions daar bovenop krijgt u het gewenste effect zonder dat u daar zorgen om heeft.

Software implementaties
De Microsoft publieke cloud diensten zijn handig bij Het Nieuwe Werken en het toepassen van het Bring Your Own Device concept. Maar ook wanneer u meer traditioneel op kantoor werkt. Veiligheid, beschikbaarheid en bereikbaarheid van uw informatie is gegarandeerd. Om echt rendement uit de Microsoft oplossingen te halen moeten deze geïntegreerd zijn binnen uw processen en uw overige software. Geen eenvoudige klus. De ervaren consultants van ICT Spirit Business Solutions hebben de kennis en kunde om u daarbij te helpen;

•    Microsoft Dynamics CRM online
•    Microsoft Exchange online
•    Microsoft SharePoint online
•    Microsoft Lync online
•    Microsoft Office365
•    Microsoft Intune

Microsoft Competence Center
ICT Spirit Business Solutions kan als onderdeel van ICT Spirit BV gebruik maken van alle kennis, kunde, technologie en demonstratiemogelijkheden van het Microsoft Competence Center voor Oost Nederland.

Voor een zorgeloos rendement
Kijkt u eens kritisch naar uw organisatie. Daar zijn vast processen die beter kunnen. Dat komt in elke organisatie voor. Waarom die uitdaging niet aangaan? Met de kennis en kunde van ICT Spirit Business Solutions als helpende hand haalt u zomaar meer rendement uit uw organisatie. En dat zonder dat u daar zorgen om heeft. Bel vandaag nog voor een eerste afspraak: 053 852 7777.